Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Förra veckans läsning för artiklarna på SvD Opinion satte nya rekord. Unika besökare var 181000 och sidvisningarna låg på 464 000, vilket är högsta siffrorna hittills. Det gör också SvD.se till en av de mest besökta debattsajterna i Sverige. Jätteroligt att så många hittar oss på nätet och uppskattar debatten!

Allra mest läst under förra veckan var den före detta läraren Per Acke Orstadius artikel där han kritiserade utbildningsministern för mattesatsningen, och menade att han gått i lobbyisternas fälla. En replik på artikeln från Mattecentrum finns också, liksom en slutreplik som publicerades i helgen.

Missade du förra veckan debatt? Här är de mest lästa artiklarna:

1. Björklund har blivit grundlurad

2. Fel att politisera besöket i Storkyrkan

3. Märkliga turer kring isbrytaren Oden

4. Cannabis skapar varken våld eller brott

5. Farligt sex är ett rop på hjälp

I statistiken för SvD Opinion ingår även Ledarredaktionens artiklar, där kolumnisten Roland Poirier Martinssons krönika om feminismen blev mycket läst.

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.