Annons

Andres Lokko

Andres Lokko

Andres Lokko

OSLO Jag tror inte att en rockjournalistisk middag kan bli bättre än den ikväll, i ett kök i centrala Oslo bjöds Jan Gradvall, Simon Reynolds och jag på en magisk fyrarättersmiddag i sällskap av Todd Rundgren, Jeanette Lee och Geoff Travis. Sedan tog den norske journalisten Audun Vinger med oss till en väldigt liten bar som spelade Can, Todd höll en lång monolog om inspelningen av XTCs Skylarking och Simon skrek om The Nazz när han inte spontansomnade av jetlag. I snöslasket på väg tillbaka till hotellet småpratade vi lite om James King & The Lonewolves.

Ni som fattar hur stort det är fattar hur stort det är.

Och kvällen innan delade vi ut Nordic Music Prize för andra gången. Är så glad att Goran Kajfes fick det. Per Sinding-Larsen skriver väldigt fint om det här och gör även en intervju i inlägget ovanför.

 

Andres Lokko på Twitter