Annons

Andres Lokko

Andres Lokko

Andres Lokko

Det har varit en smått magisk förmiddag för utmärkt rock här i mitt ytterst provisoriska och insnöade hem på Östermalm inför vår 52:a föreställning på Dramaten i afton.

Morgonen började, precis som de alltid borde göra, med Sunbeams underbara nyutgåva av Mandy Mores But that´s me (synnerhet hennes version av Brian Wilsons God Only Knows), fortsatte med Memory Tapes magnifika remix av Tanlies Real Life som ledde mig vidare till det första spåret från High Places efterlängtade nya album och i sin tur fick mig att undra vad Caribou har gjort sedan sist och hur det egentligen går för James Murphy och hans LCD Soundsystem i studion.

Resten av dagen tänker jag nog svepa in mig i musiken som acompanjerar den här bilden av hur jag helst vill att vinter ska se ut. I mina favoritnyanser av smågrått, partly cloudy samt viktorianskt beige med jamaikanska föräldrar.

PS. just det, The Knifes darwinistiska opera lyssnar du på i sin helhet här.

Andres Lokko på Twitter