Annons

Andres Lokko

Andres Lokko

Andres Lokko

I dag publiceras Lady Antonia Frasers bok om livet med dramatikern Harold Pinter med den rörande undertiteln Must you go?

Pinter ligger begravd på Kensal Green Cemetery bara några busshållplatser nordväst om där jag bor.

Mest skriver jag detta som en påminnelse till mig själv att svänga förbi bokaffären på vägen till Rococo News där de visst redan ska ha den där nya herrmodetidningen som – lärde jag mig av oerhört pålitliga källor under söndagsmiddagen på The Paradise – visst ska slå Inventory ganska hårt på fingrarna.

Återkommer i ämnet så snart jag hinner.

Och, just det, jag lovar att strax även förklara lite närmare vad som kommer att ske på den här platsen så fort mitt aningen för tidskrävande teaterengagemang vid Nybrokajen är över.

Andres Lokko på Twitter